wedding & street photography

By: snappshooter privation

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Jul-2099 15:49 Email | Share | | Bookmark
pakej fotografi perkahwinan

INI ADALAH IKLAN PAKEJ FOTOGRAFI.
UNTUK MELIHAT SAMPEL GAMBAR DAN ALBUM, SILA SKROL KEBAWAH..
TERIMA KASIH


ANDA BOLEH MEMBUAT PERTANYAAN DAN TEMPAHAN MELALUI..

FB :
snappshooter privation
snappshooter pixwork

blog:
http://snappshooter.wordpress.com

telefon:
013-4417042 (nas)

email :
taffi_san89@yahoo.com.my


contoh2 pakej dan album:
custom album






custom album









DVD:



Leather suitcase:




CALL US NOW TO BOOKING AND QUOTATION!!!



Tuesday, 18-Jan-2011 11:52 Email | Share | | Bookmark
SHUTTER OR ENGANGEMENT :: PA'U & IDA

Pasangan ni sangat sweet dan secocok, bagai pinang dibelah dua (walaupun baru bertunang)..
diorg buat last minit reservation yg pd date tersebut, 25 disember sgt la sibuk dgn wedding job.

walau mcm mana pun, aku tetap ambik job ni n pass other job kat member lain.
n ternyata, pengorbanan itu berbaloi2...

got some cool shot from this event, n i love it so much..
chech it out...









dan berikut adalah poster untuk promosi pakej sedia ada..



untuk keterangan lanjut, sila hubungi :
013-4417042 (nas)
www.facebook.com/snappshooterpixwork
http://www.facebook.com/pages/Snappshooter-Pixwork-SP/113595312028317


Thursday, 25-Nov-2010 02:50 Email | Share | | Bookmark
SECRET PHOTOSHOOT ::CONNIE DHALIA

Punya la ramai budak kolej add aku..semuanya gara2 aku photoshoot kapel jiwang aritu..hahaha
nak dijadikan cerita, slh sorg yg add aku tu minat jd model n dia nak ada koleksinya sendiri...so dia pun inbox aku n tnya ttg photoshoot..

aku bgtau ni dah nak abis semester, nak exam dah..sem dpn je la mula photoshoot, n dia ckp BEREH! hahahaa

tp ntah pasai apa, aku gian nak photoshoot, ye la, bosan dok rumah sorg2 (xde awek), so aku pun ajak la dia photoshoot dgn SEGERA..
JUMAAT pagi aku bgtau, SABTU pagi photoshoot...nak ajak member2 pun dah xsempat hahahaha

so, bila pagi SABTU tu, ini adalah antara hasilnya...
utk anda, sy memprsembahkan hasil SIRI SECRET PHOTOSHOOT ::CONNIE DHALIA

HOTSHOT!!




















GMBR lain boleh dilihat di..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161975757167714&set=a.161975673834389.32841.100000658718002

thanks for view..
need ur C&C...


Wednesday, 29-Sep-2010 08:21 Email | Share | | Bookmark
Shutter on Akad nikah :: Aidiyusuf & Nur Illahi

akad nikah psgn yg bercinta sejak sekolah..






nantikan album pernikahan mereka...!!


Sunday, 29-Aug-2010 06:30 Email | Share | | Bookmark
OUTING PHOTOPHENOME 2::STREET

My group (photophenome) telah buat satu outing bertemakan street..
ni kali pertama group aku buat tema street, ianya masih baru kpd kami tetapi kami hentam jugak hehehe
ni adalah hasilnya..




















banyak gilaaaa hahaha
xpa, biar mata tu terbeliak sket hehehe
utk tatapan anda..
TQ


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net